Ridning hela dagarna

Det är så himla roligt att se när barnen som jag lär ut ridning till blir bättre och utvecklas. De blir själv så glada och stolta, och likaså deras föräldrar. Det gör mig alldeles varm i hjärtat! Det är mycket ridskola som gäller nu i veckan, så jag har inte lika mycket tid som vanligt över till annat. Tur att jag älskar det jag håller på med, annars vet jag inte om jag skulle orka med det! Det enda jag har inplanerat förutom jobb och ridning för min egen del är att följa med pappa när han ska hämta en åkgräsklippare. Det känns väl kanske inte som den roligaste helgaktiviteten, men det är i och för sig alltid trevligt att hänga med pappa. Efteråt kanske vi tar en fika också, vilket alltid är mysigt. Om jag har tur kikar vi förbi en hästbutik på vägen hem.

En brun häst
Flicka på en hästrygg

(Visited 1 times, 1 visits today)