Drömmen att rida på Nya Zeeland

Allt som oftast kommer drömmen tillbaka till mig. Tänk att få åka till Nya zeeland i vinter och rida. Årstiderna är motsatta till våra i Sverige, det vill säga när vi har vinter har de sommar. Därför passar det extra bra att försöka ta ledigt några veckor och åka iväg. I första hand vill jag uppleva den storslagna naturen. Jag ser mig själv i drömmen där jag spränger fram i full galopp på en springare och hör bruset från havet vid stranden längs Nya Zeelands kust. Nya Zeeland är ett land med en storslagen natur och jag tror det kan vara en upplevelse att bara komma dit och inandas atmosfären. Jag har läst om att de har ett stort utbud av guidade turer för ryttare med olika erfarenheter och att landet är känt för just olika hästevenemang. Jag drömmer vidare och hoppas att en dag blir drömmen till verklighet.

Rider på stranden
Längtan till den storslagna naturen

(Visited 1 times, 1 visits today)